pake_topi_kecil.jpg
Kulo dilahiraken dateng ndonya meniko tanggal wolu likur agustus taon setunggal ewu sangangatus wolung ndoso wonten ing madiun. Dadosipun kulo meniko anggota suku ASMAD (Asli Madiun). Kulo niko kalebet tiang sing kalem, isinan, kadang-kadang rados cuek. Terus, wonten pirang-pirang tiang wadon (konco-konco) sing sajar mbok bilih kulo meniko tiang sing angkuh (moso’ to ya?) lan engkang lewih aneh meleh tirose kulo meniko mirip Amin Rais (mirip nopo mboten nggih?). Kinten-kinten cekap sak meniko, mugi-mugi kulo meniko saget dados menungso engkang migunani kagem tiang liane.

2 Tanggapan to “About”

  1. tyta Says:

    nyoba search nama saya di interneteh akhirnya ketemu blog-nya sampean, perkenalkan nama saya cholis juga, cholisina lengkapnya, cuma bedanya saya cewek 100%, walau kadang ada ada yang nggak yangka ada makhluk hidup bern ama cholis ini adalah cewek, dari namanya aja sudah cowok bgt gitu (lho…lho…kok malah curhat sih??? he he )

  2. guruh Says:

    kulonuwun kangmas cholis..
    perkenalaken kulo junioripun sakeng STSN setunggal.. dadosipun kulo remen nak kangmas saget ngelebok aken kulo teng daftar “Konco Kulo” nipun. meniko blog kulo wonten teng mriki.. http://guruhprast.multiply.com/journal.

    hadwuuh.. sisah mbanget kulo matur boso jawi..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s